CSL & autismebegeleiding

Ik ben zoals ik ben.
Jij bent zoals jij bent
Vanuit ons contact zijn we in staat
om iets prachtigs te creƫren

Ieder kind is uniek, net als de uitdagingen die ze ondergaan.
Dat is de reden waarom ik werk vanuit contact. Door oprecht contact te maken met de ander kan ik een band scheppen die mij en je kind helpt een volgende stap te kunnen zetten richting het doel dat je gekozen hebt voor je kind. Hierbij maak ik gebruik van de technieken die Contactgericht Spelen en Leren te bieden heeft. Omdat ieder kind zijn eigen ontwikkeling heeft werk ik met veel verschillende methodes, zo kan ik van elke methode inzetten wat het beste voor je kind werkt. Ik maak naast CSL ook gebruik van: discrete trail teaching (DTT), Growing Minds, delen van ABA, Leespraat en Praktijkgericht werken met hooggevoeligheid.

Door goed af te stemmen kan ik maatwerk leveren op weg naar een prachtig resultaat.

Deze begeleiding kan uit het PGB betaald worden.

Algemene voorwaarden

Contact

  • Jorieke Meijners
  • Ainsworthstraat 3
  • 7553 AD
  • Hengelo

Telefoon

06-21268630

E-mail

jorieke@toff-rt.nl